BBQ feest op locatie

BBQ feest op locatie door VUURBAAS? Wij komen met onze kamado’s bij jou op locatie. Het maakt ons niet uit waar het is, wij zijn er bij! Vier je binnenkort een feestje? Bijvoorbeeld omdat je jarig bent of organiseer je een bedrijfsfeest? Kies dan voor een unieke barbecue ervaring. Wij van Vuurbaas geloven in vuurtainment. Onze pitmasters maken de mooiste barbecue gerechten voor je klaar en doen dit geheel op artistieke wijze.

✓ Op locatie

✓ Voor kleine en grotere groepen

✓ BBQ feest

Naast ons barbecue aanbod kunnen we ook de drankjes en randzaken voor je regelen. Hierdoor heb jij alle vrijheid en is alles voor je feest geregeld. Wij kijken er naar uit om een offerte op maat voor je te mogen maken. Vul je het contact formulier in?

Geen feest te groot en geen vuur te heet! We kijken ernaar uit om onze VUURBAAS beleving op locatie te laten vlammen!

✔Ontzorgt

✔Vuurtainment gegarandeerd

✔Op locatie

op locatie, we komen naar je toe

BBQ feest op locatie verzorgd door VUURBAAS. Wij komen met onze kamado’s en vuurschaal naar je toe. We hebben verschillende barbecues die we gebruiken om voor jullie de lekkerste barbecue gerechten te maken. Wij hebben de laatste jaren meerdere feestjes gedraaid en de waardering die we daarvoor hebben gekregen is echt fantastisch. Wij zorgen ervoor dat iedereen meer dan tevreden terug kijkt op jouw feestje!

  • Wij komen met onze BBQ-gear naar je toe
  • Vuurbaas ontzorgt jouw BBQ feest
  • Wij werken altijd in overleg en overtreffen graag je verwachtingen.

Voor kleine en grotere groepen

Of je nou een vrijgezellenfeest organiseert of een bedrijfsfeest, wij komen naar je toe. We kunnen kleinere groepen voorzien vanaf 8 à 10 man tot zeker 100 à 150 gasten voor een BBQ feest op locatie. Alles uiteraard in goed overleg en speciaal voor jou op maat gemaakt. Wij willen een geweldig feest voor je maken en voegen door onze barbecues iets unieks toe aan jouw feest. Dit noemen wij Vuurtainment! Beleef VUURBAAS op je feest door geweldige gerechten en door naar de kookkunsten te kijken. We houden dan ook van een heet feestje!

  • Voor kleinere maar ook zeker grotere groepen is Vuurbaas te boeken.
  • In overleg wat past voor jouw feest zetten we een geweldige BBQ neer.
  • Wij krijgen vijf uit vijf sterren op Google reviews.

BBQ feest

Wij maken er echt een feestje van! Door de locatie professioneel en feestelijk aan te kleden zorgen wij voor een bijzondere setting. In overleg nemen we alle randzaken mee, zoals statafels, het servies en natuurlijk de drankjes. Daardoor is alles voor je geregeld. Wil je meer weten over onze mogelijkheden? En hoe we jouw feestje het beste kunnen voorzien van onze barbecues? Neem je dan contact op?

BBQ feest op locatie aanvragen

Al meer dan 9500+ tevreden barbecue gasten.