BBQ Workshop op locatie door VUURBAAS

Altijd al een VUURBAAS willen worden? Met BBQ skills om écht te imponeren? Volg een vurige BBQ Workshop op locatie samen met je vrienden. Dit kan bij ons of bij jou in de achtertuin, als het bier maar koud staat.

✓ Zelf aan de slag.

✓ BBQ Workshop op locatie 

✓ Ontzettend gezellig, leerzaam en leuk

VUURBAAS heeft ruime ervaring in het buiten koken op alle mogelijke vuurbronnen en deelt deze kennis graag tijdens zijn befaamde MasterClass. Op onze buiten locatie hebben we alle mogelijke BBQ’s paraat staan die we natuurlijk gebruiken tijdens de MasterClass maar we komen ook graag met onze gear naar jou toe! Al het materiaal om serieuze skills te leren!

BBQ Workshops zijn er meer dan genoeg, maar wil je eens wat anders leren en niet met 25 man om een paar BBQ’s heen staan te kijken hoe de Chef het doet? 

✔Vuurtainment

✔Workshop

✔Wordt een Pitmaster

Zelf aan de slag

Als je voor een BBQ workshop op locatie kiest dan ga je zelf aan de slag om de mooiste BBQ gerechten te maken. De BBQ MasterClass is voor ieder niveau geschikt. We bespreken vooraf het niveau en wat jullie willen leren, bespreken desgewenst de te maken gerechten en door de kleine groepjes is er aandacht voor iedereen.

Inhoud:

Duur workshop 4-5 uur
Inclusief ingrediënten
Professionele bewaar Hand-Out
Inclusief dranken (bier/wijn/fris)
Grote van 4 tot 50 personen

Ruime buitenlocatie (ook overdekt) met alle BBQ gear die je maar wensen kan in Varik, centraal gelegen op 8 minuten van de A15.

BBQ workshop op maat bij jou of op onze locatie

Wil je graag dat we naar je toe komen? Geen probleem! Wij nemen al onze gear mee en zorgen voor een ge-wel-dige beleving. Kom je liever naar ons toe? Dan regelen wij een locatie en zorgen we ervoor dat we jullie kunnen ontvangen. Wij hebben het in huis. Denk aan een Off-Set Smoker, de VuurbakBig Green Egg, Afrikaanse Braai, Le Gooker houtgestookte oven, The Bastard kamado’s maar natuurlijk ook de immens populaire Weber ketel. Al het materiaal om serieuze skills te leren!

De workshop creëren we op maat, eerst even bellen of appen dat we de perfecte workshop afspreken. Kosten zijn uiteraard afhankelijk van de locatie, bij ons of bij jou thuis, de exacte invulling maar zijn er al vanaf 100 euro all-inclusive per persoon.

  • Perfecte activiteit voor je vrijgezellenfeest, vriendenweekend of team-building.
  • Je gaat zelf aan de slag, met hulp van Vuurbaas
  • Na de barbecue workshop ben jij een nieuwe pitmaster in spé.

Ontzettend gezellig, leerzaam en leuk

We draaien geen standaard programma af tijdens de MasterClass. Zo maken we van iedere MasterClass een echte beleving en ga je naar huis met een bak vol kennis, skills én natuurlijk een mooie hand-out zo dat je thuis in je eigen achtertuin kan stralen achter de grill! Naast dat we serieus aan de gang gaan is de MasterClass heel relaxed en biedt voldoende mogelijkheid om lekker met elkaar bij te praten en te borrelen en natuurlijk de lekkerste creaties te proeven. Quality Time!

✓ Ook vegatarisch

Natuurlijk mogen ook de heerlijke verse en frisse groenten niet ontbreken! Stel je eigen workshop samen; Proteïne OnlyVerassend Vegetarisch of de 50/50 MasterClass, welke wordt het? Daarnaast maken we al onze eigen kruidenrubs, BBQ sauzen en side dishes, alles vers!

Wil jij ook een echte Pitmaster worden? Boek je workshop dan bij ons!

Al meer dan 9500+ tevreden barbecue gasten.