Neem contact op

Heb je vragen over Wild workshops, BBQ masterclasses, catering of een van de andere diensten welke VUURBAAS aanbiedt?
We zijn telefonisch bereikbaar op 06-25334349 tussen 09:00-21:00 uur of vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Geen vuur te heet of gelegenheid te klein, VUURBAAS op jouw feest is een feestje op zich!

Stuur een bericht naar VUURBAAS

Bas van Petegem
Bas van Petegem
25/01/2024
Voor onze bruiloft hebben wij afgelopen zomer gebruik mogen maken van de cateringservice van Vuurbaas. Ik kan met alle eerlijkheid zeggen dat de eigenaar (Thijs) een specialist, een harde werker en een fantastische cateraar is. Thijs was enorm behulpzaam tijdens de voorbereiding en is verschillende keren bij ons langs geweest om de locatie te bekijken en om ideeën en wensen door te nemen. Zelf toen het weer een dag van tevoren leek om te slaan wist hij alle rust te bewaren en met oplossingen te komen. De cateringservice en de expertise van Thijs hebben echt onze bruiloft gemaakt. Als bruidspaar werden we de hele tijd in de gaten gehouden en ondersteund door zijn medewerkers. Ook het eten van Thijs heeft echt de avond gemaakt. Er was genoeg voor iedereen en het was heerlijk. Er waren louter positieve reacties vanuit onze gasten. ` Thijs, nogmaals bedankt voor de fantastische dag, het geweldige eten en drinken en je werkzaamheden als cateraar en partymanager. Jij en je team hebben echt onze dag gemaakt. Het was perfect!
Harm-Jan Veenemans
Harm-Jan Veenemans
30/11/2023
Ik geef nooit een 5, dus vandaar. Bedankt voor handige tips voor klein wild. Voorheen was ik een halve dag bezig met 1 haas (ik doe het ook niet vaak). Nu heb ik buiten workmate uitgeklapt (denk niet dat mijn vriendin het leuk vindt als ik het in de keuken doe) en aan de slag. Met 45 minuten was ik weer binnen.
Boer BV
Boer BV
19/11/2023
Goed geregeld en echt nutigge en praktische tips.
Robert en Carina Jongepier
Robert en Carina Jongepier
16/11/2023
Een gezellige en leerzame avond gehad met Goed Geslacht. Vakkundige uitleg op een prettige manier. Door leuke mannen georganiseerd die weten waar ze over praten. Bedankt!
max van der peet
max van der peet
15/11/2023
Enorm leerzame en leuke avond gehad. Thijs is zeer vakkundig. Absolute aanrader!
Tibor WijzigingenZoeken
Tibor WijzigingenZoeken
14/11/2023
1 Slacht mijn wild al 45 jaar zoals ik het van thuis uit ooit geleerd heb. Heb me weleens ooit afgevraagd of het niet eenvoudiger en sneller kan? Zag ergens een “advertentie goed geslacht". 2 In een paar uur tijd leer je tijdens die cursus met een simpel mes en praktische wildschaar het wild klaarmaken. Veel eenvoudiger en sneller en beter dan ikzelf het normaal gewend was. Thijs Staffhorst legt het duidelijk uit. Tussen het klaarmaken van het wild krijgen we nog tips voor het bereiden van het wild. 3 Wat heeft de cursus me gebracht: - Sneller en efficiënter wild slachten/schoonmaken - Een betere wildschaar - Bereidingsmethode voor de diverse onderdelen van het wild - In het vervolg van de week lekker wild bij het avondeten Duif, Fazant, Eend Haas (Het geslachte wild mochten we mee naar huis nemen (netjes geëvacueerd))
Elias Bou Assi
Elias Bou Assi
14/11/2023
Goede uitleg. Geweldige sfeer!
Cleine Zorgprofessionals
Cleine Zorgprofessionals
14/11/2023
Voor elke liefhebber van wild een geweldige workshop. Leer je bemachtigde wild efficiënt en snel schoonmaken. Thijs is duidelijk een man met praktijkkennis. Duidelijke uitleg en aan het einde van de avond kan je het zelf ook. Met als afsluiter een lekkere stukjes wildbraad mee voor thuis. Sfeervolle locatie en ruime mogelijkheid om vragen te stellen. Trakteer jezelf!