Neem contact op

Heb je vragen over Wild workshops, BBQ masterclasses, catering of een van de andere diensten welke VUURBAAS aanbiedt?
We zijn telefonisch bereikbaar op 06-25334349 tussen 09:00-21:00 uur of vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Geen vuur te heet of gelegenheid te klein, VUURBAAS op jouw feest is een feestje op zich!

Stuur een bericht naar VUURBAAS

albert&annette willigenburg
albert&annette willigenburg
18/01/2023
Hey Thijs Net terug van het werk en neem allemaal goede berichten mee van mijn collega’s, over het eten, de recepten de ruimte maar vooral jouw bevlogenheid en enthousiasme en zeker het respect voor het vlees en de dieren hebben indruk gemaakt. Ik zelf heb het heel er gewaardeerd en ben blij dat de tip is opgevolgd. Dankjewel! Groet Annette
Henk Maat
Henk Maat
22/07/2022
Echt een geweldige middag gehad bij Thijs. Bedankt voor het delen van je vele kennis en ervaring en de gezelligheid! Hopelijk gaat het thuis ook zo goed smaken;)
irving van dorp
irving van dorp
18/07/2022
Wat een super ervaringen was dit geweldig leerzaam en vooral lekker,top
Rob Rovers
Rob Rovers
18/07/2022
Super leuke workshop bij Thijs gevolgd. Het fijne is een kleine groep personen. Geen vraag is te gek alles wordt goed uitgelegd!! Alles mag jezelf doen.
Nick Bronk
Nick Bronk
17/07/2022
Vandaag heb ik een leuke en lekkere interactieve bbq workshop gehad bij Vuurbaas. Hierbij maakte we niet de standaard gerechten, maar met heerlijke ingrediënten en goede begeleiding werd dat heerlijk smullen met zijn allen!
Timo Bruinekool
Timo Bruinekool
27/05/2022
Thijs de “Vuurbaas” is een geweldige gastheer en neemt je helemaal mee in de wereld van BBQ’en. Onze verwachtingen zijn overtroffen en we hebben de heerlijkste gerechten gemaakt, vlees, vis, groenten… alles heerlijk met de mooiste en verste producten zelf bereid waarbij Thijs uiteraard een oogje in het zeil hield. Daarnaast is de locatie ook erg fijn.. lekker relaxed en alles goed verzorgd! Al met al een echte aanrader als je iets speciaals wilt en een heerlijke avond wilt beleven!
Bert Veldhuis
Bert Veldhuis
26/05/2022
Perfecte middag gehad bij Thijs. Uitleg over het ree, de jacht. Vervolgens zelf villen. Tot slot het bereiden van verschillende soorten vlees op verschillende BBQ. Heerlijk! In een ontspannen sfeer. Voor herhaling vatbaar.
Marcel Braakhekke
Marcel Braakhekke
20/05/2022
Met 9 vrienden een super leuke dag gehad! Veel geleerd over verschillende manieren van bbq-en en wat we op tafel zetten was allemaal even lekker. Thijs heeft er verstand van en is ook nog gezellig!
Jeroen H
Jeroen H
08/05/2022
Gisteren hebben hebben wij voor een bachelor party bij de Vuurbaas mogen verblijven voor een bbq workshop. De zeer gastvrije Thijs heeft een arsenaal aan bbq’s in zijn achtertuin staan met een uitgebreide buitenkeuken. Met 15 man hebben we urenlang allerlei vlees en vis mogen bereid onder begeleiding van de Vuurbaas onder het genot van een drankje. Voor een ieder die met het team, familie of vrienden een interactieve workshop zoekt is dit een echte aanrader!