Neem contact op

Heb je vragen over Wild workshops, BBQ masterclasses, catering of een van de andere diensten welke VUURBAAS aanbiedt?
We zijn telefonisch bereikbaar op 06-25334349 tussen 09:00-21:00 uur of vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Geen vuur te heet of gelegenheid te klein, VUURBAAS op jouw feest is een feestje op zich!

Stuur een bericht naar VUURBAAS

G.H.M. Smelt
G.H.M. Smelt
17/01/2022
Wild-workshop 'Goed geslacht' bij Vuurbaas zelf gedaan. Thijs valt op door zijn gastvrijheid, zijn kennis van en kunde met wild en zijn aandacht voor elk van zijn cursisten. Gezellige sfeer met goede huisgemaakte happen. En hazenpeper, vól met haas! Eindelijk de review op google weten te krijgen. Intussen ook het Kerstmenu gehad. 5 gangen, zelf verwarmen. Ook vegetarische opties, trouwens! Zag er leuk uit, handleiding was ook voor niet-keukenprinsen eenvoudig. En het was lekker, lekker, lekker! Cursussen en catering: allebei vijf sterren!
Gert-Mark Smelt
Gert-Mark Smelt
17/01/2022
esther boel
esther boel
29/12/2021
we hadden voor eerste kerstdag het 4 gangen kerstmenu besteld en hopen dat je dit volgend jaar weer doet want wij bestellen zeker! We hebben echt heerlijk gegeten. We brengen regelmatig een bezoek aan een goed restaurant en we vonden de smaken en de kwaliteit in één woord subliem!!! Groot voordeel; alles is al klaar dus je hoeft het alleen maar op te warmen in warm water of in de oven en de enige afwas zijn je borden en bestek.
Sander Franken
Sander Franken
23/11/2021
Hele leuke wild workshop, veel geleerd en vooral fun. Thijs is op dit gebied echt een baas.
Niels Jansen
Niels Jansen
23/11/2021
Een mooie ervaring rijker door de Masterclass wild van Vuurbaas Thijs 🔥! Kan het iedereen aanraden! 👍
Ernst van Lamoen
Ernst van Lamoen
22/11/2021
Thijs is naast een aardige vent een groot vakman met een enorme berg aan kennis. En nog leuker; deze kennis weet hij ook nog eens op een hele heldere manier over te brengen. Hij zorgt voor een bijzonder smaakvolle avond op volgens mij vrijwel elke gewenste wijze. Dat smaakt naar meer!!!
Frans Roffel
Frans Roffel
27/10/2021
De masterclass wild slachten bij de Heeren van Drieberghen was top. De jacht in de vorm van duif, wilde eend, fazant en haas passeerde de tafel om aan het einde van de avond keurig gevacumeerd mee naar huis te gaan. Thijs trekt zijn respect voor de natuur door naar de preparatie en verwerking van het geschoten wild. Voor mij was dit weer een stapje verder terug naar de natuur. Die levert onze voeding, niet de supermarkt. De gastvrijheid van Victor van de Heeren en het gezelschap van fijne mensen vulde de avond mooi aan tot een perfect geheel.
Ferry Terpstra
Ferry Terpstra
06/10/2021
Wat een ontzettend gave BBQ-workshop hebben we afgelopen weekend bij de Vuurbaas (Thijs) gedaan! Prachtige producten, alle denkbare BBQ’s en vuurplaatsen in een prachtige omgeving. Bovendien weet de Vuurbaas echt álles over BBQ’en en vlees en wild, dus valt er heel veel te leren. En, na gedane arbeid, dus héérlijk te eten! Absolute aanrader!
Menno Gans
Menno Gans
20/09/2021
Prachtige idyllische omgeving.
Erik Bart
Erik Bart
07/09/2021