Verzorgde BBQ op locatie met kok

Wil je graag een verzorgde BBQ op locatie met kok voor jouw gelegenheid? Boek dan VUURBAAS vandaag nog! Wij tillen jouw feestje naar een hoger niveau. We bouwen op locatie een vuurplaats voor onze BBQ’s op, zodat we daar een geweldige barbecue-ervaring kunnen bieden. Wij hebben ervaring met bedrijfsfeesten, bruiloften, vrijgezellenfeesten en verjaardagen. Als je voor een verzorgde barbecue op locatie met kok kiest, dan kies je voor:

✓ Volledig ontzorgt zodat jij kan genieten

✓ All-in BBQ op locatie

✓ BBQ op maat

We overleggen altijd wat voor jou het beste werkt, zodat we een aanbod op maat kunnen maken. Met drankjes en gerechten die helemaal bij jouw feest passen. Wij brengen echt iets extra’s met ons mee, dit noemen we Vuurtainment! We kijken uit naar jouw feestje!

Geen feest te groot en geen vuur te heet! We kijken ernaar uit om onze VUURBAAS beleving bij jullie op locatie te laten vlammen!

✔Ontzorgd

✔Kwaliteit

✔Vuurtainment

Volledig ontzorgd zodat jij kunt genieten

Als je voor een verzorgde BBQ op locatie kiest dan zullen we in goed overleg afstemmen wat wij allemaal regelen. Zodat duidelijk is wat wij allemaal voor je doen. Wij regelen natuurlijk het vuur, de hapjes en de gerechten. Maar ook de wijnen, biertjes en alcohol vrije dranken. Daarnaast nemen we servies, borden en/of bestek mee. Daardoor zit jij aan het einde van de avond niet met de afwas.

  • Verzorgde BBQ op locatie met kok (pitmaster Vuurbaas)
  • Vijf uit Vijf sterren ontvangen we van onze klanten
  • Samen stemmen we af wat je wensen zijn en zo komen we tot een geweldig verzorgde barbecue

All-in bbq op locatie met kok

All-in BBQ op locatie met pitmaster! Wij zorgen dat het ook echt all-in is. Wij verzorgen het vuurtainment en geweldige gerechten. Wij hebben meer dan 20 jaar horeca ervaring en kunnen daarom een geweldige barbecue neerzetten, waardoor jij helemaal ontzorgd bent en dat wij alles voor je regelen. Een menu samenstellen doen we in overleg of je geeft ons de vrije hand. Wat jij wil voor jouw feest, dat is wat bij vuurbaas telt.

  • We stemmen samen af wat jij wil, elke BBQ kan net even anders zijn en daarom is er altijd overleg.
  • Zo zorgen we dat we altijd all-in zijn en we aan je verwachtingen kunnen voldoen of zelfs overtreffen.
  • Wij scoren vijf uit vijf sterren in Google reviews.

Pitmaster VUURBAAS

Thijs gaat de barbecue voor jouw feest verzorgen en er een geweldige avond van maken. Met ruim 20 jaar aan ervaring in de horeca en het organiseren van partijen heeft hij het helemaal onder controle. Ook voor BBQ workshops ben je aan het goede adres! Thijs is zorgzaam, heeft aandacht voor details en wil er vooral een hele leuke avond van maken. Plezier gegarandeerd als je VUURBAAS gaat boeken. Wij werken op maat en vragen je daarom het formulier in te vullen of om even te bellen. Op deze manier kunnen wij een geweldige verzorgde BBQ op locatie met kok leveren!

Verzorgde BBQ op locatie met kok offerte aanvragen

Al meer dan 9500+ tevreden barbecue gasten.