VUURBAAS Thijs Staffhorst

Na de verkoop van mijn kookstudio in Driebergen en evenementenlocatie in Doorn begin 2020 heb ik VUURBAAS opgericht om mijn passies te kunnen blijven volgen; koken, (event)management, kennisoverdracht en jagen.

Sind mijn 17de ben ik werkzaam in de detailhandel en horeca waarvan de laatste 19 jaar als ondernemer en eigenaar geweest van zowel verschillende detailhandel- en horecabedrijven.

Ik ben actief in de jacht en vaak in het veld te vinden om het mooiste en meest duurzame vlees te bemachtigen. Als gediplomeerd jachthondeninstructeur zet ik mij vrijwillig in voor de vereniging Jachthondenopleiding Heuvelrug.

Door mijn grote ervaring met het bereiden en panklaar maken van wild ben ik een veelgevraagde gast tijdens events voor het promoten en live bereiden ervan en worden mijn recepturen waarin dit prachtige scharrelvlees de hoofdrol speelt met grote regelmaat gepubliceerd in o.a. het verenigingsblad De Jager van de Jagersvereniging en BBQ Magazine Fire&Food.

Ook is de samenwerking met kookstudio De Heeren van Driebergen na de verkoop niet gestopt en verzorg ik daar met regelmaat BBQ-, Wild- , kookworkshops en masterclasses. Zo is de Wildweek waarin de Goed Geslacht trainingen en de RAUW Wildkookworkshop in oktober altijd een groot succes en snel volgeboekt.

Of het nou catering op locatie is, een workshop of masterclass, het moet gewoon een feestje zijn!.

Management & Sales ondersteuning

Binnen mijn bedrijven vond ik de organisatorische en commerciële kant altijd het meest aantrekkelijk, je gasten en klanten voorzien van het meest passende product of dienst en daarmee niet alleen renderen maar ook een fijne, liefst langdurige, relatie opbouwen. Veel (horeca)ondernemers zijn zeker de laatste tijd druk geweest met overleven en waar de een super creatief geworden is heeft de ander moeite zijn hoofd boven water te houden.

Met een trackrecord van 25 jaar horeca- en ondernemersvaardigheden ondersteun ik graag die ondernemers welke hun bedrijf verder willen ontwikkelen of opbouwen, helpen blinde vlekken bloot te leggen, nieuwe markten aan te boren en als stevige sparringpartner om de gestelde doelen en successen samen te bereiken en te vieren. Dit alles altijd passievol en ondernemend, ik ben beschikbaar als zelfstandige op projectbasis of om voor een langere tijd een positie op te vullen als interim sales&accountmanager.

Kennismaken? Leuk, ik drink m’n koffie zwart!

DIENSTEN

Wild Workshops

De wildworkshops van VUURBAAS zijn een beleving die je bij gaat blijven, van schot tot bord. Als een van de eerste in Nederland verzorgde Thijs workshops waarin we vanuit het vel tot op het bord introduceerde. Een unieke ervaring bij ons, in een kookstudio of jouw eigen locatie. Voor meer informatie bekijk onze Wild workshop pagina.

Demo’s en Live Cooking op evenementen, bij WBE’s, kookscholen of opleidingsinstituten.

pastedGraphic_1.png

BBQ Workshops en MasterClasses

Alle geheimen van de BBQ en vuur ontdekken en tegelijkertijd eens wat anders te doen dan standaard? Dat is wat je bij VUURBAAS te wachten staat. BBQ Workshops zijn al mogelijk voor groepen vanaf 5 personen. Bij ons op locatie of bij jou in de tuin.