Passie voor BBQ

VUURBAAS verzorgt all-in BBQ catering en BBQ Masterclasses. Ook een vegetarische BBQ workshop is voor Thijs Staffhorst geen probleem. Met passie is VUURBAAS begonnen. Altijd en overal BBQ-en, grillen en vuurtje stoken. Met een rugzak vol culinaire kennis uit de tophoreca is Thijs dit gaan combineren met het koken op vuur en BBQ’s.

Vlees, vis en groenten; mooie en verse ingrediënten voor hoogwaardige gerechten.

Wij werken met de beste ingrediënten, kruiden en specerijen. Daarnaast werken we met veel verschillende barbecues en passen we diverse grill technieken toe. Zodat jij kan genieten van hoogwaardige gerechten. Boek of informeer naar de mogelijkheden zoals een All-in verzorgde barbecue. Ga je liever zelf aan de slag? Boek dan een BBQ workshop!

VUURBAAS is er om jou een geweldige BBQ ervaring te bieden.

All-in verzorgde BBQ Catering en Live Cooking

Organiseer je een borrel, mooi (bedrijfs)feest, bruiloft of heb je een andere gelegenheid waar je VUURBAAS bij wilt hebben? We bouwen op de gewenste locatie een vuurplaats op passend bij de gelegenheid en grootte en bereiden de heerlijkste BBQ gerechten voor de ogen van je gasten, echte beleving en een aanvulling op je feest!

Feest, bruiloft, klantenevent of private dining

Het stopt voor VUURBAAS zeker niet bij alleen BBQ-en en koken ook met veel liefde onze favorieten gerechten bij jou thuis!

Heerlijk dineren met familie of vrienden in je eigen vertrouwde omgeving zonder verplichte sluitingstijd en rommel want wij ontzorgen je volledig! We bepalen samen een mooi menu, doen alle boodschappen en bereiden dit in jouw keuken, je eigen Private Chef dus! Indien gewenst kunnen we het menu laten vergezellen door de prachtigste wijnen geadviseerd door Ernst van De Wijngenoten uit Maarssen.

Neem contact op om beschikbaarheid en kosten te bespreken!

Geen feest te groot en geen vuur te heet! We kijken ernaar uit om onze VUURBAAS beleving bij jullie thuis te laten vlammen!

BBQ Masterclass

Altijd al een VUURBAAS willen worden maar je mist nog de skills om écht te imponeren?
Volg een vurige BBQ MasterClass samen met je vrienden bij ons of bij jou in de achtertuin, als het bier maar koud staat.

Op onze buitenlocatie of bij jou

VUURBAAS heeft ruime ervaring in het buiten koken op alle mogelijke vuurbronnen en deelt deze kennis graag tijdens zijn befaamde MasterClass. Op onze buitenlocatie hebben we alle mogelijke BBQ’s paraat staan die we natuurlijk gebruiken tijdens de MasterClass maar we komen ook graag met onze gear naar jou toe!
Een Off-Set Smoker, de Vuurbak, Big Green Egg, Afrikaanse Braai, Le Gooker houtgestookte oven, The Bastard kamado’s maar natuurlijk ook de immens populaire Weber ketel. Al het materiaal om serieuze skills te leren!

Open Inschrijving BBQ MasterClass 2024:
Reserveer: 16 juni 2024, Vaderdag
Reserveer: 14 juli 2024
Reserveer: 8 september 2024

BBQ Workshops zijn er meer dan genoeg, maar wil je eens wat anders leren en niet met 25 man om een paar BBQ’s heen staan te kijken hoe de Chef het doet?

Niveau

De BBQ MasterClass is voor ieder niveau geschikt. We bespreken vooraf het niveau en wat jullie willen leren, bespreken desgewenst de te maken gerechten en door de kleine groepjes is er aandacht voor iedereen.

Kennis

We draaien geen standaard programma af tijdens de MasterClass. Zo maken we van iedere MasterClass een echte beleving en ga je naar huis met een bak vol kennis, skills én natuurlijk een mooie hand-out zo dat je thuis in je eigen achtertuin kan stralen achter de grill!

Gezellig

Naast dat we serieus aan de gang gaan is de MasterClass heel relaxed en biedt voldoende mogelijkheid om lekker met elkaar bij te praten en te borrelen en natuurlijk de lekkerste creaties te proeven. Quality Time!

Ook vegetarisch

Natuurlijk mogen ook de heerlijke verse en frisse groenten niet ontbreken! Stel je eigen workshop samen; Proteïne Only, Verassend Vegetarisch of de 50/50 MasterClass, welke wordt het? Daarnaast maken we al onze eigen kruidenrubs, BBQ sauzen en side dishes, alles vers!

Grill Skills

  • High&Fast
  • Low&Slow
  • Asado Grilling
  • Het vuur meester worden: Temperature Control!
  • Warm & Koud roken
BBQ Workshop

We willen dat jullie na een workshop van VUURBAAS naar huis gaan met een buik én een hoofd vol heerlijkheden en kennis. Zodat je er ook echt wat aan hebt als je thuis achter je eigen gear staat te vlammen.

Op maat

De workshop creëren we dan ook altijd op maat en op het niveau dat jullie willen bereiken, dus of het nou om de basics gaat, compleet vegetarisch, met wild of om de ultieme Pitmaster Skills, we kunnen het aan.

De groep is bij de Open Workshops bewust altijd klein ( max 14 ), om de juiste aandacht te kunnen geven en echt wat op te kunnen steken moet je niet alleen kijken en luisteren maar ook echt doen! Voor grotere groepen vliegen we onze VUURBAAS Pitmasters in om samen met Thijs de gasten een onwijs gave grill experience te geven!

Beginnend, gevorderd of expert BBQ-er? Geen punt, voor elk niveau maken we een uitdagend vuurfeestje!

Kosten en reserveren

Inhoud BBQ Workshop

Duur workshop 4-5 uur
Inclusief ingrediënten
Professionele bewaar Hand-Out
Inclusief dranken (bier/wijn/fris)
Grote van 4 tot 50 personen

Ruime buitenlocatie (ook overdekt) met alle BBQ gear die je maar wensen kan in Varik, centraal gelegen op 8 minuten van de A15.

De workshop creëren we op maat, eerst even bellen of appen dat we de perfecte workshop afspreken.

Kosten zijn uiteraard afhankelijk van de locatie, bij ons of bij jou thuis, de exacte invulling maar zijn er al vanaf 100 euro all-inclusive per persoon.

All-in verzorgde BBQ Catering

Verzorgde BBQ op locatie met kok

BBQ op locatie

BBQ op locatie met kok

BBQ aan huis

BBQ aan huis met kok

BBQ aan huis met kok

BBQ Workshops & Masterclasses

BBQ Workshop op locatie