BBQ op locatie met kok

BBQ op locatie met kok nodig? Zoek niet verder want wij tillen je feest naar een hoger niveau! Wij komen met onze kamado’s en vuurschalen naar jouw feest. Zodat jij kan genieten van geweldige barbecue gerechten. Wij overleggen wat je wensen zijn en zorgen voor vuurtainment. Hierdoor maken wij het helemaal jouw feestje. Afhankelijk van de groepsgrootte en menu samenstelling sturen we je een vrijblijvende offerte. Wij kunnen al vanaf 100 euro per persoon een geweldige barbecue op locatie neerzetten.

✓ BBQ op locatie met kok

✓ 100% vuurtainment

✓ BBQ op maat

Wil je ook dat wij de drankjes, het servies, de glazen en statafels regelen? Zodat jij een geheel verzorgde BBQ op locatie met kok hebt? Dat kan! Daardoor heb jij alle aandacht voor je gasten en regelen wij alle zaken tijdens je feestje. Wij brengen iets extra’s met ons mee, dit noemen we vuurtainment! We sturen je graag vrijblijvend een offerte.

Geen feest te groot en geen vuur te heet! We kijken ernaar uit om onze VUURBAAS beleving bij jullie op locatie te laten vlammen!

✔Op locatie

✔met pitmaster Vuurbaas

✔Kwaliteit

BBQ op locatie met Vuurbaas

Wij komen bij je thuis of op locatie de BBQ verzorgen. Wij rijden onze kamado’s en vuurschaal naar je toe! Samen zullen we afstemmen wat wij allemaal regelen. Het belangrijkste is dat jij een geweldige barbecue ervaring krijgt, zodat je een geweldig feestje hebt met heerlijk eten en vuurtainment! Wij ontzorgen je barbecue doordat we er met kok (Vuurbaas!) er voor je zijn. Wij willen dat jij tijd hebt voor je gasten. We kijken er naar uit om naar je toe te komen en een fantastische barbecue neer te zetten!

  • Wij komen naar jou op locatie.
  • Onze beste BBQ-gear bij jou op locatie
  • Ontzorgen je voor een geweldige BBQ op locatie

100% Vuurtainment

Wij voegen iets extra’s toe aan je feestje. Zo kan je de lekkerste en mooiste barbecuegerechten van ons verwachten. Maar geven we je graag iets extra’s: vuurtainment. Wij verzorgen niet alleen lekker eten, maar kunnen je gasten vermaken met onze kamado’s en grill kunsten. Wist je dat we ook barbecue workshops geven op locatie? Voor kleine en grotere groepen, waarna je jezelf een echte pitmaster kan noemen.

  • Meer dan 20 jaar aan pit ervaring
  • Wij vertellen graag over onze BBQ-gear en de verschillende kamado’s
  • Je ziet, hoort, ruikt en proeft onze gerechten welke voor geweldige vuurtainment zorgen.

BBQ op maat

Bij VUURBAAS geloven we in unieke BBQ-ervaringen op maat. Ons ervaren team staat klaar om een BBQ op maat te creëeren, of het nu voor een familiebijeenkomst, bedrijfsfeest of speciale gelegenheid is. We luisteren naar jouw wensen en smaakvoorkeuren en stellen een aangepast menu samen.  Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw ideeën voor een onvergetelijke BBQ-ervaring gaan realiseren.

BBQ op locatie met kok aanvragen

Al meer dan 9500+ tevreden barbecue gasten.