BBQ aan huis met kok

BBQ aan huis met kok voor jouw feest? Boek VUURBAAS vandaag nog! Wij komen met onze kamado’s aan huis. Kies voor hoge kwaliteit en vuurtainment! Wil je graag aan huis een geweldige BBQ organiseren voor je vrienden en/of familie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We gaan een waanzinnige barbecue voor je neerzetten. Van kleine tot grotere groepen verzorgen wij de barbecue, zodat jij kan genieten van je gasten en heerlijke gerechten.

✓ BBQ aan huis met kok

✓ Hoge kwaliteit

✓ BBQ op maat

Wij overleggen samen wat jij wil, want het is jouw feest! Wij maken een aanbod op maat en kunnen aanvullend ook de drankjes en randzaken regelen. Zodat jij alle tijd hebt voor je gasten. Wij houden van ons vak en kunnen met onze kamado’s iets extra’s geven. Dit doen we onder de noemer: Vuurtainment! Wil je graag meer informatie over wat wij voor jouw kunnen doen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Geen feest te groot en geen vuur te heet! We kijken ernaar uit om onze VUURBAAS beleving bij jullie thuis te laten vlammen!

✔BBQ aan huis

✔Met pitmaster Vuurbaas

✔Vuurtainment

BBQ aan huis met kok

Wil jij een BBQ aan huis met kok zodat jij van deze heerlijke bavette kan genieten? Of geniet van één van onze andere heerlijke gerechten. Wij brengen onze barbecues mee en maken in overleg de lekkerste gerechten. Dit doen we bij jou aan huis in bijvoorbeeld de achtertuin. We kunnen in overleg ook de randzaken regelen zodat je een mooie verzorgde barbecue hebt. VUURBAAS Thijs zal je pitmaster zijn en voor de overheerlijke gerechten zorgen.

  • Wij komen naar je toe.
  • Nemen onze beste BBQ-gear mee.
  • Ontzorgen je voor een geweldige BBQ aan huis.

Hoge kwaliteit

Als wij de barbecue voor je feestje mogen organiseren dan kies je voor kwaliteit. We komen mooie gerechten maken van natuurlijke producten. We houden van eerlijke en natuurlijke producten. Het klopt dat je wat meer zal betalen dan bij de standaard slager, maar je weet zeker dat je bij ons hoge kwaliteit aan gerechten krijgt.

We vragen onze klanten om een review achter te laten. Die score is op dit moment honderd procent 5 uit 5 sterren!

Dit doen wij door:

  • 100% kwalitatief goede en verse producten.
  • Gebruik te maken van de beste kamado’s en kooktechnieken.
  • Onze kennis over het koken met vuur elk jaar te verbeteren.
  • Samen met jou het beste concept neer te zetten voor jouw BBQ aan huis.

BBQ op maat door VUURBAAS

Een BBQ op maat door VUURBAAS bij jou aan huis, dat doen we alleen in goed overleg. Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom willen we graag samen afstemmen wat jij en je gasten lekker vinden. We maken vervolgens een menu op maat op basis van je voorkeuren. Hierdoor weet je zeker dat je een heerlijke barbecue gaat krijgen.

bbq aan huis met kok aanvragen

Al meer dan 9500+ tevreden barbecue gasten.